13-09-09

help, hij krijgt hem niet recht

Vervelende situatie: beide zin, maar het lukt niet. De vrouw vraagt zich af of het aan haar ligt. De man vindt zich zwak.

Wel beide hebben het mis. Veel meer mannen hebben er last van dan we denken. Het kan door stress, faalangst, alcohol of gewoon vermoeidheid komen. Dus vrouwen, de man vindt je zeker aantrekkelijk genoeg, anders zou hij zich niet zo schuldig voelen. En mannen, onthoud nu toch eens dat het niet jullie schuld is. Je kunt nu eenmaal niet je lichaam dwingen. Trouwens wij, vrouwen, vinden het helemaal niet zo erg als het eens niet lukt. Verwen ons dan gewoon op een ander manier. Natuurlijk is het wel vervelend als het elke keer gebeurt, maar dan ligt het vooral aan faalangst en doemdenken. Dus mannen, heb wat vertouwen in jezelf en dan komt zoiets zelden voor. En als het voorkomt, lach er dan gewoon samen om.

 

 

 

12:30 Gepost door de wijze vrouwen in mannen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-04-08

raad gevraagd

Wat moet je nu toch voor een man zijn verjaardag kopen? Steeds hetzelfde dilemma. Voor vrouwen is het zo gemakkelijk om iets voor te kopen, want die zijn met alles blij. Maar bij mannen is het vaak andersom. Dus ik vraag julie nu voor tips, wat koop je en wat zeker niet?

20:51 Gepost door de wijze vrouwen in mannen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

27-02-08

Waar blijft hij toch?

Mannen en op tijd komen gaan vaak niet samen. Ik heb niks tegen laatkomers, want ben dit vaak zelf. Maar laat alsjeblief toch iets weten! Gewoon snel een bericht dat je wat later gaat zijn, is dat zoveel gevraagd? Heel wat mannen doen dit niet, omdat ze denken 'Ik ben er toch zo.'. Maar houd wat rekening met ons. Wij, vrouwen, maken ons ongerust als je er niet op tijd bent en wachten doen we ook niet graag. Hebben we ons daarom zo snel klaargemaakt om dan nog een half uur te moeten wachten? Terwijl we die tijd aan heel wat andere dingen konden besteden. Dus, mannen, laat je vriendinnetje niet in de onwetenheid en laat iets weten!

20:25 Gepost door de wijze vrouwen in mannen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

02-08-07

Meet je klootzakgehalte

Een vriendin en ik hadden een discussie over wanneer je een klootzak bent en wanneer niet. Daarom besloten we om even een testje te maken. Dus mannen doe de test en antwoord eerlijk!

 

1. Je hebt een afspraak met je vriendin, maar je vrienden vragen of je iets mee gaat drinken. Wat doe je? 

a) Je verzint een smoes voor je vriendin en je gaat met je vrienden weg.

b) Je vraagt aan je vriendin of ze meegaat.

c) Je gaat naar je vriendin.

 

2. Wat is de ideale date?

a) Samen gezellig naar de voetbal kijken en achteraf een vrijpartijtje.

b) Samen op café gaan met vrienden.

c) Een romantisch etentje met z'n tweeën.

 

3. Hoe dump je haar?

a) Je laat gewoon niks meer van je horen. Ze zal het na een tijd wel door hebben.

b) Per sms, dat is het gemakkelijkste.

c) Ik ga het haar persoonlijk vertellen.

 

4. Wanneer wordt het in een nieuwe relatie tijd voor seks?

a) Zo snel mogelijk.

b) Ik kan wel even wachten, maar max. 2 maand.

c) Als zij er klaar voor is.

 

5. Ga je samen met je vriendin uit?

a) Liefst niet, want dan kan ik niet flirten.

b) Samen weggaan is leuk, maar alleen met vrienden moet ook kunnen.

c) Zonder haar amuseer ik me niet.

 

6. Jij bent vreemdgegaan. Wat doe je?

a) Ik verzwijg het, anders maakt ze toch een scène.

b) Ik voel me schuldig, maar ik houd het voor mezelf.

c) Ik biecht op.

 

Tel nu hoeveel keer je a, b of c hebt. Tel nu je punten, a = 3, b=2 en c= 1.

 

15-18 punten:

Geef toe, je hangt de klootzak toch wel vaak uit. Toon wat respect voor de vrouwen, want op deze manier ga je ze niet lang behouden. Wij zijn NIET alleen zagende wezens die alleen voor seks dienen. 

 

10-14 punten:

Meestal ben je wel een goeie partner, maar soms komt de klootzak naar boven en laat je je helemaal gaan. Zorg ook voor een goed evenwicht tussen vrienden en je vriendin. En geef af en toe eens een compliment, maar pas op, het moet gemeend zijn.

 

6-9 punten:

Doe de test opnieuw, maar deze keer eerlijk!

Was het eerlijk? Neem contact met ons op, want jij bent één van de weinigen.

 

    

 

13:57 Gepost door de wijze vrouwen in mannen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

21-05-07

waarom toch...

Hoe vaak zeggen we wel niet: 'Venten zijn klootzakken' of 'Ik heb geen man nodig' of 'Ze zijn allemaal hetzelfde.' maar hoe vaak komen we wel niet tot de (pijnlijke) vaststelling dat we ze wel nodig hebben...Zij zijn dan misschien wel degenen waardoor je gekwets bent geweest, maar zij zijn ook diegenen die die lieve berichtjes naar je stuurden en die tegen je zeiden: 'Ik heb je gemist...'. Zij zijn degenen waar je 's nachts in je bed voor hebt moeten huilen maar zij zijn ook diegenen waar je je goed bij voelde, waar je mee kon praten, waarbij je jezelf kon zijn. We kunnen waarschijnlijk allemaal wel dingen bedenken waar we ons aan ergeren: 'Waarom stuurt hij niet terug op mijn berichten', 'waarom zegt hij onze afspraak af', 'waarom staat hij heel de tijd bij dat ene meisje' maar ik ben er van overtuigd dat er andersom ook heel wat dingen zijn waar hij zich aan ergert. We kunnen ze honderden dingen verwijten, we kunnen ze misschien haten op bepaalde momenten, we willen ze soms nooit meer zien, maar toch gaan we telkens weer op zoek. Een ontmoeting tussen een jongen en een meisje, wat kan het toch ontzettend mooi zijn, iemand ontmoeten waarvan je zegt, 'hij is HET', ik heb het zelf nog niet meegemaakt, maar ik blijf zoeken...

18:06 Gepost door de wijze vrouwen in mannen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

04-05-07

Hoe versier je een man?

Hoe versier je iemand? Hoe laat je hem weten dat je je aangetrokken voelt? Het meest voorkomende scenario is dat het meisje met sprankelende ogen, de ogen van haar nieuwe prooi opzoekt. Wanneer ze de paar-seconden-in-de-ogen-en-dan-wegkijken-versiertruc heeft uitgevoerd, doet ze niets anders dan wachten. Wachten tot hij contact zoekt. Maar vaak wordt het wachten, heel lang wachten en in het slechtste geval eindeloos wachten. Wordt het is niet tijd dat wij ook eens initiatief nemen? Of wil de man nog steeds de jager zijn en moeten wij nog steeds hard-to-get spelen? En als we initiatief nemen, waar ligt dan de grens? Kan een vrouw bv. een man te huwelijk vragen of gaat dit al te ver? Zoveel vragen, maar hopelijk veel antwoorden van jullie. Zodat wij, vrouwen, eens en voor altijd weten hoe dat wij mannen moeten versieren.

19:23 Gepost door de wijze vrouwen in mannen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

01-05-07

Shit happens

Hij vergat je verjaardag? Shit happens…
Hij verkiest voetbal boven een romantisch avondje met jou? Shit happens…
Hij snurkt zo verschrikkelijk dat je steeds wakker ligt? Shit happens…
Hij kleedt zich als een ‘fashion victim’? Shit happens…
Hij is alles behalve een keukenprins? Shit happens…
Hij wil een flirt terwijl jij meer wilt? Shit happens…
Hij maakt misbruik van je zatheid? Shit happens…
Hij heeft het toch net iets meer voor je beste vriendin? Shit happens…
Hij vindt je te jong? Shit happens…
Hij gaat vreemd? Shit happens…
Hij is allergisch voor afwasmiddel? Shit happens…
Hij draagt sokken in bed? Shit happens…

19:49 Gepost door de wijze vrouwen in mannen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

23-04-07

We hebben ze nodig!

Na het lezen van het vorige bericht zullen de meeste wel denken dat wij mannenhaatsters zijn. Maar in tegendeel... Ik sta hier op het punt om een wijze uitspraak te maken. Klaar? Wij, vrouwen, hebben mannen nodig! Want over wie zouden we anders moeten praten en wie zou ons dat heerlijke gevoel van verliefdheid kunnen geven en wie moet dan het vuilnis buiten zetten? Niemand zou hun "zware" taak over kunnen nemen. Dus we hebben ze inderdaad nodig. Hoe erg ze soms wel niet kunnen zijn. Maar weet dat achter veel klootzakken een lief klein jongetje schuilt...

17:09 Gepost door de wijze vrouwen in mannen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |