03-05-10

het einde

Drie jaar geleden begonnen drie meisjes deze blog. Ze waren het beu om telkens maar de verkeerde jongens tegen te komen. 'Venten zijn klootzakken' was hun favoriete uitroep.

Nu drie jaar later hebben deze drie vrouwen eindelijk een man gevonden die zich minder klootzakkerig gedraagt ten opzichte van de rest van hun soort. Gelukkig voor hen, maar minder gelukkig voor deze blog. Hun inspiratie geraakte op, de klootzak-ervaringen bleven weg en zo komen we dus tot het einde van deze blog.

Nog even deze wijze woorden:

Iedereen heeft een periode in zijn leven nodig waarin je alleen maar foute en slechte mannen ontmoet. Je leert veel uit deze mindere ervaringen en ze zorgen ervoor dat je meer geniet van de betere ervaringen. Heb je dus een goede man gevonden, waardeer hem dan, behandel hem lief en vecht voor jullie liefde. Dat doen wij alleszins. Wij, die dachten dat we nooit iemand zouden vinden, gaven toch de hoop niet op en nu hebben we misschien wel de prinsen op het witte paard gevonden. Zo zie je maar dat enkel voor wie blijft hopen, gaat de liefdeshemel open.

De wijze vrouwen.

The end!

19:36 Gepost door de wijze vrouwen in ervaringen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |