27-01-10

hoeveel hints hebben mannen nodig?

Hoe vaak ik tegen mijn vriend al gezegd heb; wanneer krijg ik ontbijt op bed of wanneer gaan we daar eens eten en toch werkt het niet. Of speciaal extra lang bij de bloemen blijven staan tot dat hij de hint begrijpt, het voorbeeld dat ieder vrouw wel kent.

Een vrouw kan je op zoveel manieren verrassen en verwennen, maar toch doen mannen het meestal niet. Ondanks onze hints, sommige iets minder subtiel dan de andere. Waarom is mijn vraag?

Verdienen we het niet? Natuurlijk wel. Wij, vrouwen doen zoveel voor jullie zonder dat jullie er achter hoeven te vragen. Waarom krijgen we dan hetgeen wat ons hartje begeert niet. Vinden mannen bloemen maar niks? Dat kan denk ik alleen maar bevestigd worden. Maar elke vrouw vindt bloemen om één of andere reden leuk, dus koop ze. Schamen mannen zich als ze bloemen gaan kopen tegenover andere mannen, zijn ze dan niet stoer genoeg? Wat is er stoerder dan een beminde man die een vrouw zo rond zijn vinger kan draaien als hij haar wat bloemen geeft.

Ik weet het niet waarom mannen onze hints niet door hebben, het blijft een raadsel.

21:17 Gepost door de wijze vrouwen in ervaringen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

wij mannen Het probleem is dat meeste vrouwen mannen hebben die de hints niet begrijpen en daardoor worden wij op tv en in boekjes afgeschilderd als de bierdrinkende niet romantische onwetenden :)
Het wordt eens tijd dat vrouwen beseffen dat er ook mannen zijn die wel de hints van hun vrouw of vriendin snappen en haar dagelijks gelukkig proberen te maken. En er zijn er genoeg, just look harder :)

Net zoals vele mannen denken dat alle vrouwen hun verstikken en niets snappen van hun behoeften van vrijheid. Ik zit toch in een relatie waar we elkaar goed aanvoelen. Mannen en vrouwen zullen altijd wel op punten botsen, maar dat is juist het leuke.

Maybe you deserve a better man ;)

grtjs

Gepost door: Marnick | 28-01-10

Zoek een goede vriendin Bij de slager haal je ook geen groenten. Wil je een supermarkt, dan hoop ik dat je zelf heel wat te brengen hebt, want die mannen zijn schaars en mogelijk nep.

Gepost door: D | 19-04-10

Heel simpel: vertel het de man gewoon. Echt, hij snapt die hints niet. Hij wil duidelijkheid en waardeert dat. Hij waardeert niet onduidelijkheid.

Gepost door: John K | 26-06-11

De commentaren zijn gesloten.