02-08-09

wat een avond

Ik heb nog eens de bloemetjes buiten gezet en hoe.

De beruchte confrontatie met mijn ex is eindelijk gebeurd. En hij zag er niet uit tot mijn grootste blijdschap! Buiten een 'Hallo, alles goed?' kwam er niet veel uit. Het leukste was dat hij zich duidelijk niet op zijn gemak voelde. Dat komt ervan als je iemand dumpt via de telefoon.

Toen probeerde een vriend mij te kussen, terwijl zijn vriendin een paar meter verder stond. Ik was er echt van verschoten en had het ook niet zien aankomen. Ook al moet ik zijn vriendin niet, heb ik hem weg geduwd. Ik wil niet de slechterik zijn die mensen uit elkaar haalt. Als zijn vriendin er niet bij was geweest, was ik er misschien op in gegaan. Hoewel...

Daarna sprak een knappe kerel mij aan. We hebben bij elkaar op school gezeten en toen dacht ik al vaak 'wow'. Het is echt nog een leuke avond geworden en nu zijn we aan het 'facebooken'. Ik hoop dat het wat meer wordt, maar we zullen wel zien. Het is wel spijtig dat hij zijn nummer niet heeft gegeven, want dan is het toch nog altijd duidelijker of hij geïnteresseerd is of niet.

13:45 Gepost door de wijze vrouwen in ervaringen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Amai, dat zijn drie aparte ervaringen. En dat op 1 dag? Opmerking van de 2de: heeft zijn vriendin er niks van gemerkt? Had ie teveel gedronken?

Gepost door: Mieke | 02-08-09

De vriendin vond het alleszins niet leuk dat hij zo lang bij mij stond. En ja, hij was zat.

Ja,het was een beetje overweldigend voor 1 avond.

Gepost door: de wijze vrouw =) | 02-08-09

De commentaren zijn gesloten.