22-06-09

mijn eerste liefde

Heel de lagere school lang, ben ik verliefd geweest op dezelfde jongen. Ik heb het hem nooit durven vertellen. Maar wat bleek nu, hij was ook verliefd op mij. We hebben het nooit van elkaar geweten, tot de laatste dag van het zesde leerjaar. Maar toen was het te laat, we zouden beiden naar een andere school gaan en bovendien ging ik een dorp verder wonen.

Ik heb hem nooit meer gezien. Soms vraag ik mij wel af, wat er van hem geworden is, hoe hij er nu uitziet enzovoort. En af en toe denk ik heel stiekem dat hij de ware is. Het klinkt misschien stom, maar ik heb er mijn redenen voor. In die tijd dat ik verliefd op was, had mijn nonkel eens de tarotkaarten gelegd. Uit deze kon hij afleiden dat ik verliefd was. Ik zei dat dit klopte. Toen besloot hij om eens te kijken hoe het zou aflopen. En rara, welke kaart trok hij uit die grote stapel? Inderdaad, de kaart van de geliefden. Mijn nonkel was er zelf van geschrokken dat hij nu juist toevallig deze kaart trok. Of is het geen toeval?

Ik weet niet goed hoe ik hier over moet denken. Was het echt toeval? Of wil het iets zeggen? Ik zou graag deze jongen nog eens terug zien, maar helaas ken ik niemand meer van de lagere school en zou ik dus niet weten hoe ik terug met hem in contact moet geraken. Maar weet je, als hij echt de ware is, dan kom ik hem vroeg of laat wel tegen.

21:13 Gepost door de wijze vrouwen in ervaringen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Natuurlijk kom je de ware wel eens tegen hé...
Groetjes

Gepost door: pcuser | 22-06-09

fijn lesbisch worden!!!

Gepost door: jadran | 25-06-09

De commentaren zijn gesloten.