02-04-09

Kon je je hart maar dwingen

Hij is knap, lief, grappig, betrouwbaar en vrijgezel. Hij vindt het niet erg om naar romantische films te kijken. Hij drinkt niet teveel. Hij lijkt echt geen klootzak te zijn.

Wie is hij, zullen julile je allemaal afvragen. Wel hij bestaat echt. Er is alleen 1 probleem: 'Waarom word ik er niet verliefd op?'

Een vriend van mij voldoet aan al die kenmerken en toch raar, maar waar word ik er maar niet verliefd op. Dan kom je eens een goeie kerel tegen en dan springt die vonk maar niet. Ik heb lang nagedacht waarom dit is en eindelijk weet ik het.

Hij is geen avontuur! Hij is te braaf, te stabiel. Hij leidt een rustig leventje, dat volgens mij toch wel wat voorspelbaar is en dat wil ik niet. Ik mis de impulsiviteit. Vaak begrijp ik mannen hun gedrag niet, waarom ze die stommiteiten deden. En geef maar toe die halen ze vaak genoeg uit. En nu begrijp ik eens iemand, maar mis ik de stommiteiten die de meeste mannen uithalen. Ik ben gewoon bang dat ik mij zou vervelen als ik bij hem zou zijn. Ik wil niet zeggen dat stabiliteit niet goed is. Integendeel, ik zou niets liever willen, maar af en toe moet er toch een avontuur zijn. Weg uit de dagelijkse sleur.

Ik kan natuurlijk zelf voor avontuur zorgen, maar met dat voornemen kan ik niet mijn hart dwingen om verliefd te worden. Misschien maar goed, want anders had ik geen verhalen meer over klootzakken en zou deze blog gedoemd zijn om te falen. Dus op naar de volgende klootzak!

12:55 Gepost door de wijze vrouwen in ervaringen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |