24-02-09

viel dat even mee

Ik dacht even dat ik met de grootste klootzak op de wereld te maken had, maar het blijkt een gewone klootzak te zijn.

Het is allemaal vorige week begonnen op het feestje. Er was een jongen die een vriendin van mij kende, maar voor mij was hij onbekend. Ik heb er even meegepraat. De volgende dag bleek dat ik op die 5 minuten wel een goeie indruk had gemaakt, want hij heeft via via 'subtiel' gevraagd of ik geïnteresseerd was. Ik vond het in het begin wel raar, want ik kende deze persoon totaal niet. Maar wie geraakt er nu niet onder de indruk van een aanbidder, die bovendien wel knap is.

In het weekend zag ik hem terug en ben ik er mee beginnen te praten/flirten en uiteindelijk leidde dat tot een passionele kus. Ik was blij, eindelijk had ik terug iemand gevonden, maar... juich nooit te vroeg.

De volgende dag liet hij namelijk niks van zich horen. Alles wees erop dat hij het gewoon als een flirt zag. Maar waarom had hij dan gezegd dat hij interesse had. Ik was zo teleurgesteld en voelde me gebruikt. Ik had hem gekust omdat ik klaar was voor een nieuwe relatie en niet omdat ik zin had om iemand te kussen. Hij had me zo misleid. Ik had hem al bekroond tot grootste klootzak ooit.

Maar ‘s avonds stuurde hij opeens. Hij was vergeten dat hij mijn nummer had! Een opluchting waaide door mijn hart. Maar weer, juich niet te vroeg. Ik stuurde een leuk bericht terug. Maar hij stuurde een afstandelijk kort bericht terug. Het werd me duidelijk, hij zag het toch als een flirt. Maar hij is gelukkig niet zo klootzakkerig als ik eerst dacht, want hij stuurde tenminste. Toch heb ik daarna niks meer gehoord van hem. Is zijn interesse dan al voorbij?

21:34 Gepost door de wijze vrouwen in ervaringen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

16-02-09

exen, een volkje apart

Tiens tiens, ik dacht dat mijn ex het uitgemaakt had, omdat hij zijn vrijheid miste en zich nog te jong voelde voor een serieuze relatie. Maar waarom heeft hij dan na 5 maand terug iemand of wie weet hoelang het al bezig is. Is hij er opeens klaar voor? Ik dacht het niet. Hij heeft gewoon mij gedumpt met een smoes. Heel laag vind ik dat. Wees toch gewoon eerlijk over de reden van het uitmaken. Ik heb het gevoel dat ik hem nooit echt gekend heb, want de jongen met wie ik samen was, zou zoiets toch nooit doen. Ach ja, zo zie je maar, liefde maakt je echt blind. Spijtig dat ik dat pas na 1.5 jaar tijdverspilling ontdek.

Nog iets over een andere ex-geliefde. Ik was in het weekend op een feestje en toen ik wat aan het rondlopen was, struikelde ik plots en viel recht op mijn beide knieën. Genant, maar genanter was dat het recht voor zijn neus was, nadat ik hem al een jaar niet meer gezien had. Daar ging mijn goede indruk en wie wil er nu niet dat al zijn exen denken: 'Doeme, waarom ben ik daar niet meer mee samen!'

17:58 Gepost door de wijze vrouwen in ervaringen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-02-09

ladies and gentlemen

Londen, mooie stad, maar toch wel wat onvriendelijke mensen. Een gentleman betekent daar duidelijk iets anders dan hier. Het is niet dat ze daar onbeleefd zijn, maar gewoon minder vriendelijker dan hier. Als je bij ons ergens gaat eten, wordt je overladen door 'alsjeblief' en 'dank u wel', terwijl in londen de obers het met moeite over hun lippen krijgen.

Mijn doel voor londen is niet bereikt, ik heb geen 'cute-ties' aan de haak kunnen slaan door twee redenen. Ten eerste zijn de knapperds dun gezaaid ofwel hebben ze zich goed verstopt. En ten tweede als je er dan eentje spot, is het een gehaaste zakenman, die geen tijd heeft voor een praatje. Maar knap zijn deze mannen in kostuum wel.

Misschien moet je voor een typische engelsman, niet in londen zijn, maar in dorpen ernaast, waar er belangrijkere dingen zijn dan werk.            

Over mijn wens om een engelsman te versieren, ga ik nog eens nadenken, misschien moet ik het uitbreiden tot 'een buitenlander versieren'. Want wie droomt nu niet van een flirt met iemand waarvan je de helft maar amper verstaat.

15:35 Gepost door de wijze vrouwen in ervaringen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |