24-02-09

viel dat even mee

Ik dacht even dat ik met de grootste klootzak op de wereld te maken had, maar het blijkt een gewone klootzak te zijn.

Het is allemaal vorige week begonnen op het feestje. Er was een jongen die een vriendin van mij kende, maar voor mij was hij onbekend. Ik heb er even meegepraat. De volgende dag bleek dat ik op die 5 minuten wel een goeie indruk had gemaakt, want hij heeft via via 'subtiel' gevraagd of ik geïnteresseerd was. Ik vond het in het begin wel raar, want ik kende deze persoon totaal niet. Maar wie geraakt er nu niet onder de indruk van een aanbidder, die bovendien wel knap is.

In het weekend zag ik hem terug en ben ik er mee beginnen te praten/flirten en uiteindelijk leidde dat tot een passionele kus. Ik was blij, eindelijk had ik terug iemand gevonden, maar... juich nooit te vroeg.

De volgende dag liet hij namelijk niks van zich horen. Alles wees erop dat hij het gewoon als een flirt zag. Maar waarom had hij dan gezegd dat hij interesse had. Ik was zo teleurgesteld en voelde me gebruikt. Ik had hem gekust omdat ik klaar was voor een nieuwe relatie en niet omdat ik zin had om iemand te kussen. Hij had me zo misleid. Ik had hem al bekroond tot grootste klootzak ooit.

Maar ‘s avonds stuurde hij opeens. Hij was vergeten dat hij mijn nummer had! Een opluchting waaide door mijn hart. Maar weer, juich niet te vroeg. Ik stuurde een leuk bericht terug. Maar hij stuurde een afstandelijk kort bericht terug. Het werd me duidelijk, hij zag het toch als een flirt. Maar hij is gelukkig niet zo klootzakkerig als ik eerst dacht, want hij stuurde tenminste. Toch heb ik daarna niks meer gehoord van hem. Is zijn interesse dan al voorbij?

21:34 Gepost door de wijze vrouwen in ervaringen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Goed geschreven...

Gepost door: 't gezwets | 27-02-09

De commentaren zijn gesloten.