10-02-09

ladies and gentlemen

Londen, mooie stad, maar toch wel wat onvriendelijke mensen. Een gentleman betekent daar duidelijk iets anders dan hier. Het is niet dat ze daar onbeleefd zijn, maar gewoon minder vriendelijker dan hier. Als je bij ons ergens gaat eten, wordt je overladen door 'alsjeblief' en 'dank u wel', terwijl in londen de obers het met moeite over hun lippen krijgen.

Mijn doel voor londen is niet bereikt, ik heb geen 'cute-ties' aan de haak kunnen slaan door twee redenen. Ten eerste zijn de knapperds dun gezaaid ofwel hebben ze zich goed verstopt. En ten tweede als je er dan eentje spot, is het een gehaaste zakenman, die geen tijd heeft voor een praatje. Maar knap zijn deze mannen in kostuum wel.

Misschien moet je voor een typische engelsman, niet in londen zijn, maar in dorpen ernaast, waar er belangrijkere dingen zijn dan werk.            

Over mijn wens om een engelsman te versieren, ga ik nog eens nadenken, misschien moet ik het uitbreiden tot 'een buitenlander versieren'. Want wie droomt nu niet van een flirt met iemand waarvan je de helft maar amper verstaat.

15:35 Gepost door de wijze vrouwen in ervaringen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

En wat dacht je van een pure Ier of een stugge Schot met alle varianten van dien?
Grappig vond ik je blogje wel.

Gepost door: omake zeur | 10-02-09

Tja, die Ieren klinken ook wel sexy en zien er ook knap uit, allé volgens de film "PS. I love you" toch. En voor schotten heb ik het toch niet zo, misschien door hun voorkeur voor ruitjes en doedelzakken.

Gepost door: een wijze vrouw | 11-02-09

De commentaren zijn gesloten.