27-10-08

waarom vrouwen mannen nodig hebben

Welke vrouw vindt het nu niet leuk om zich in de armen van een man te schuilen, beschermd door hem te worden, je laten leiden door hem,...

Elke vrouw wil dit! We willen en verwachten van een man dat hij de leiding neemt. Maar pas op, ik bedoel niet dat we afhankelijk moeten zijn. Want daar gaan zowel vrouwen als mannen soms in de fout. Je hebt zo van die vrouwen die bij wijze van spreken niet zonder een man kunnen leven, die graag hun leven laten bepalen door een man, die een puinhoop zijn als ze vrijgezel zijn. Wel als je je hier in herkent, heb ik 1 raad: Wees een sterke vrouw! Laat je niet doen en leer gelukkig te zijn zonder dat je hier een man bij nodig hebt. Want als je gelukkig kan zijn zonder man, hoe gelukkig ben je dan wel niet met een man.

En zo heb je ook van die mannen die denken dat een vrouw niets zonder hen is. Wel die hebben het mis. Elke mens, ook vrouwen dus, zijn overlevingsdieren. Dus waarom zouden wij niet kunnen overleven zonder man. Het is dus niet dat wanneer de man de baas thuis is, dat hij ook de baas over zijn vrouw is.

We kunnen beide zonder elkaar, maar natuurlijk is het altijd leuker met twee.

18:41 Gepost door de wijze vrouwen in vrouwen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.