25-09-08

het bewijs

Ik zie mijn vriend enkel op zaterdagavond en zondag. We gaan dus vaak samen weg op zaterdag en meestal met zijn vrienden. Wat ik niet altijd even leuk vind. Vorig weekend gingen we nog eens apart weg en we hadden beide ons goed geamuseerd. Gisteren belde mijn vriend. Hij besefte dat hij zijn vrijheid miste. Ik begreep het wel, maar we zien elkaar al zo weinig dat twee dagen toch niet teveel zijn. En desnoods zien we elkaar alleen maar op zondag. Maar nee, mijn vriend miste zijn vrijheid op dit moment meer, dan hij mij zou missen. Hij maakte het dus uit na 1 jaar en 3 maand via de telefoon! Dit is dus duidelijk een bewijs dat elke vent, hoe goed dat hij ook lijkt, een klootzak is!

Na het telefoongesprek zag ik overal dingen die met hem te maken hadden. Ik deed meteen de fotos weg, de oorbellen die ik van hem heb gekregen deed ik uit, alles wat mij aan hem doet denken, heb ik vanachter in de onderste schuif van mijn bureau gedaan. Twee dingen waar ik nog niet aan toegekomen ben: de lieve berichtjes in mijn gsm en de herinneringen in mijn hart. Kon ik dat laatste ook maar in een diepe schuif doen met een dik slot, waarvan ik de sleutel zou weggooien. Kon ik dat maar.

Ik denk nog steeds dat ik elk moment kan wakker worden uit deze nachtmerrie, maar helaas is het gewoon de realiteit.

14:16 Gepost door de wijze vrouwen in ervaringen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mannen zijn klootzakken !!! Wel wijze vrouwen,aangezien je mijn natuurblog bezocht,en ik vluchtig las dat wij allemaal klootzakken zijn,heb ik julie blog op geslegen,zo hoef ik niet te zoeken,naar die regelrechte aanval op mij en alle andere mannen!!!En dat jullie wijze vrouwen zijn,nee niet wijs,wel naief dat je jullie altijd bezig houden met klootzakken,Maar ja soort zoekt soort !!! En wat er mij ook stoort,geen gegevens, mailadres,geen namen,enz,daar uit besluit ik dat je boven dien een stelletje bange wezels zijt,die bang zijn van de weerbots.En ja je moet wat ik hier schrijf noch goed keuren,maar als je het nu goed keurt of niet,ik laat mijn gemiddelde 150 bezoekers per dag dat zelf eens lezen wat ik hier gechreven heb,en wat jullie schrijven !!!Ik zet jullie binnen een paar dagen oneline op mijn blog !!! En ja het niet kwetsen bedoeld !!! Groetje.. Guido... natuurmanjak...

Gepost door: natuurmanjak | 27-10-08

De commentaren zijn gesloten.