27-02-08

Waar blijft hij toch?

Mannen en op tijd komen gaan vaak niet samen. Ik heb niks tegen laatkomers, want ben dit vaak zelf. Maar laat alsjeblief toch iets weten! Gewoon snel een bericht dat je wat later gaat zijn, is dat zoveel gevraagd? Heel wat mannen doen dit niet, omdat ze denken 'Ik ben er toch zo.'. Maar houd wat rekening met ons. Wij, vrouwen, maken ons ongerust als je er niet op tijd bent en wachten doen we ook niet graag. Hebben we ons daarom zo snel klaargemaakt om dan nog een half uur te moeten wachten? Terwijl we die tijd aan heel wat andere dingen konden besteden. Dus, mannen, laat je vriendinnetje niet in de onwetenheid en laat iets weten!

20:25 Gepost door de wijze vrouwen in mannen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

13-02-08

valentijn

Morgen is het weer zover, Valentijn. Volgens de ene een commercieel gedoe, volgens de andere romantiek en voor vrijgezellen nogmaals een bevestiging dat ze dringend iemand moeten zoeken.

Ik vind dat Valentijn zeker niet mag verdwijnen, hoewel dat de context de laatste jaren negatief aan het veranderen is. Vroeger was het de dag waarop je aan iedereen die je lief had, het liet weten via een kaartje, dus ook aan je familie en vrienden. Nu is het meer gericht op koppeltjes en wordt het te materieel gezien. Je liefde uiten doe je niet met cadeau'tjes, maar met daden die rechtstreeks uit je hart komen. Gewoon samen gezellig zijn en genieten van de kostbare liefde. Dankbaar zijn dat in deze wereld er zo iets bestaat als de liefde.

Dus wanneer je morgen opstaat, denk dan aan je vrienden, je familie en besef dat je best wel gelukkig mag zijn met al die mensen die om je geven. En laat het hun dan ook weten dat je blij bent met hun in je leven. Een glimlach is al genoeg om iemands dag goed te maken.   

Het feest van de liefde is maar één keer per jaar, veel te weinig natuurlijk, dus laten we de liefde vieren. Laten we alle woorden die zijn gevallen vergeten, al is het maar voor 1 dag. En laten we ook even vergeten dat venten klootzakken zijn en best ook wel het lieve jongetje kunnen zijn.

Zoals de bekende woorden van de Moulin Rouge het bevestigen:"The greatest thing in life is to love and to be loved.".

Een gelukkige valentijn, iedereen. 

14:21 Gepost door de wijze vrouwen in ervaringen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |