20-12-07

flashback

Het is weer de tijd van het jaar om eens goed na te denken over alles wat je meegemaakt hebt in 2007. Ik ga even terug in de tijd.

  • Januari 2007: Weekendje met vrienden in de Ardennen. Zo naar uitgekeken en goed voorbereid, maar toch viel het heel hard tegen. Dus voornemen 2008: Kijk niet teveel naar iets uit, of het valt tegen.
  • Februari 2007: Ik heb toen voor het eerst een gesprek gehad met mijn huidige vriend. Hij was voor mij toen nog een redelijk onbekende. Het gesprek was kort en oppervlakkig. Had ik het toen geweten, dan had ik misschien wat langer met hem gepraat en dan zou het misschien die avond al iets geworden kunnen zijn. Maar aan de andere kant is het beter, want er zal best wel een reden geweest zijn waardoor het nog niet zo moest zijn. En het lot heeft altijd het laatste woord.
  • Maart 2007: Te veel alcohol bederft de pret! Een vriendin en ik waren gaan stappen en hadden beide heel wat op. Opeens was ik mijn vriendin kwijt en ik heb ze van heel de avond niet meer gevonden en ze was ook niet bereikbaar op haar GSM. Klein probleem: we waren samen met de trein en zouden de vroegste trein terug pakken. Aangezien het nog niet zo laat was en ik niet alleen buiten wou staan, heb ik de rest van de avond op het toilet in het station doorgebracht, aangezien dit de enigste warme plaats was. Ik heb toen 's morgens vroeg de trein alleen richting huis gepakt en pas 's namiddags had ik iets van mijn vriendin gehoord. Ze was in slaap gevallen ergens op straat. Dus daarom deze voornemen voor 2008: Drink nooit teveel. En ga altijd met drieën weg, zodat je altijd iemand hebt om op terug te vallen. 
  • Juni 2007: Het belangrijkste van deze maand: mijn nieuwe vriend.
  • Augustus 2007: Een vriendin werd overreden en belandde hierdoor in coma enkele dagen. Ze had heel wat gebroken en moest opnieuw leren lopen. Ze had echt veel geluk dat ze het overleefd had en dan pas ga je beseffen, dat het leven zo voorbij kan zijn. Dus voornemen 2008: Geniet van het leven! Geniet!
  • De rest van de maanden vlogen echt voorbij.

 

Ik wens jullie allemaal prettige feestdagen! Geniet van de aanwezigheid van je familie en vrienden, maar geniet met mate! Lachend

22:30 Gepost door de wijze vrouwen in ervaringen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

05-12-07

vertrouwen of niet vertrouwen that's the question

Mijn vriend vertelde me een week geleden een schokkend verhaal. Hij was samen met een vriendin naar een feestje geweest. Ze hadden beide goed genoeg in het glaasje gekeken, toen opeens de vriendin begon te huilen. Ze begon haar hart uit te storten en vertelde over de problemen met haar vriend. Mijn vriend, zo goed als hij is, begon haar te troosten. Ze gingen toen weg van het feest en gingen naar mijn vriend zijn kot. Uiteindelijk viel ze daar op zijn bed in slaap en gelukkig heeft mijn vriend toen op een aparte matras geslapen.

Dit waren zijn woorden. En ik geloof hem, want ik weet dat ik hem kan vertrouwen. Maar toch, het was helemaal niet leuk om het aan te horen en mijn fantasie sloeg op hol. Wat als hij nu ietsje meer had gedronken of is er nu geen sterkere band tussen de vriendin en hem,... Ik werd letterlijk zot van mijn gedachten. Telkens als ik niet bij hem was, vroeg ik me af wat hij aan het doen was en met wie. Ik wou uiteindelijk met mijn vriend erover praten, hoewel me dit misschien tot een jaloerse trien maakte of er een ruzie uit zou komen. Net voor ik het wou zeggen, zei mijn vriend opeens uit het niets dat onze liefde onoverwinbaar was. Misschien melig, maar op dat moment was dat hetgene wat ik nodig had. Ik ben er toen niet meer over begonnen, want al mijn zorgen waren opeens weg. Want waarom zou ik me zorgen maken, zij is een gewone vriendin, terwijl ik zoveel meer ben voor hem. Onze liefde is echt onoverwinbaar (voorlopig toch Knipoog).

20:18 Gepost door de wijze vrouwen in ervaringen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |