29-10-07

het aandachtstrucje

Krijg je niet genoeg aandacht van je vriend? Belt hij te weinig of zie je hem te weinig? Dit is geen probleem meer, want ik heb de oplossing!

Mijn vriend is niet zo een 'beltype', wat zeer vervelend is. Hij belt alleen maar om af te spreken, dus dat is zo'n 1 keer in de week. Ik moest altijd zelf bellen, wat op zich niet erg is, maar het moet van twee kanten komen. Ik heb altijd al veel aandacht nodig gehad, dus ik begon me er aan te ergeren. Ik maakte me zorgen of dat ik misschien iets verkeerd gedaan had of dat hij me toch niet zo graag ziet. Op een keer begon ik erover tegen hem, dat ik liever had dat hij eens wat meer van zich liet horen. Je zou denken dat hij na ons gesprek het zou doen, maar nee, het bleef hetzelfde. Ik begon te aanvaarden dat hij nu zo éénmaal is. Maar toen dacht ik eens heel diep na over het mannelijke geslacht en hun manier van denken. En toen heb ik het gevonden.

Hetgene wat ik wilde bereiken, was dat hij wat meer aandacht aan me gaf en dus ook dat hij meer aan me dacht. En hoe laat je een man meer denken aan je... de elastiekjesmethode! Aantrekken-afstoten. Ik begon mijn plannetje uit te stippelen: 'Ik kleed me heel sexy en laat zijn fantasieën uitkomen. Zo zal hij de volgende dagen steeds aan mij denken.(aantrekken) Normaal gezien zou ik na een paar dagen bellen, dit doe ik niet.(afstoten)' Het resultaat:'Ik ben heel de week overstroomd met telefoontjes en lieve berichtjes!'

Dus wat kunnen we hier uit besluiten: 'Mannen hun hersenen zitten inderdaad wat lager.'

   

11:54 Gepost door de wijze vrouwen in ervaringen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Kus van een kleine klootzak Muah! X

Gepost door: Tom Yum Kim | 01-11-07

De commentaren zijn gesloten.