03-09-07

impulsief gedrag

Wat moet het heerlijk zijn om zomaar opeens te beslissen dat je een reisje gaat maken en gewoon het vliegtuig op stapt en vertrekt. Of dat je opeens die mooie jongen kust in een opwelling.

Wat zou ik toch zo graag impulsief zijn. Dat beetje avontuur, dat mis ik wel. Ik probeer het telkens, maar ik kom altijd bij de harde waarheid terecht: 'Ik heb zekerheid nodig.'

Gisteren probeerde ik het eens weer. Ik was aan het winkelen en zag het ideale cadeau voor X. Normaal gezien zou ik twijfelen of ik het wel zou doen, want er was helemaal geen aanleiding voor. Maar deze keer wist ik het meteen, ik moest het kopen. Dus ik deed het, maar bij het afgeven ervan, bleek het opeens niet meer zo het ideale cadeau. Hij was er niet zo blij mee en dit liet hij duidelijk merken. (Waar is die subtiliteit gebleven?) Ik had er meteen spijt van. Nu was ik eens impulsief, maar mislukte het helemaal. Ach ja, misschien moet ik eens aanvaarden dat ik het nooit zal zijn en zo erg is het toch niet om alles van te voren uit te stippelen, wel?     

13:52 Gepost door de wijze vrouwen in ervaringen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallokes Impulsief of niet blijf jezelf....Ik wens U nog een aangename dag en veel liefs...

Gepost door: Athea | 03-09-07

De commentaren zijn gesloten.