18-07-07

genant!

Flirts zijn op het moment zelf leuk, maar de volgende dag komen meestal de schaamtegevoelens en... de kater. Wat ook vervelend is, is de wederontmoeting. Meestal is dit elkaar totaal negeren en allebei rood worden. Genant!

Ik heb zo een moment te straks gehad. Ik zal vanaf het begin vertellen: een paar maanden geleden was een goeie vriend van mij gedumpt en ja, wat doe je dan? Inderdaad, drinken! We hadden alletwee goed in het glaasje gekeken en voila... van het één kwam het ander. Cliché! We hebben sindsdien niet meer tegen elkaar gepraat. Ik heb er nog steeds spijt van want door die ene avond is onze vriendschap gewoon verpest.

Nu ging ik deze middag naar de winkel voor kattenkorrels (mijn kat had honger) en wie staat er de kassa naast mij... Het was duidelijk dat hij mijn blik probeerde te vermijden. Vervelend moment, maar het had nog erger kunnen zijn. Want toen ik thuiskwam, scheurde ineens de zak kattenkorrels open. Wat als dit een paar minuten geleden gebeurd was, aan de kassa? Dan was ik echt door de grond gegaan. Gelukkig heb ik een goede beschermengel.

19:48 Gepost door de wijze vrouwen in ervaringen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.