03-06-07

klootzak!

Een ervaring van een anonieme persoon:

Ik was op een feestje en ik stond te praten met een leuke jongen. Hij begon wat te flirten en zei:"Jij bent echt het mooiste meisje dat ik ooit gezien heb.". Naïef  ben ik niet, dus antwoordde ik:"Dat zeg je zeker tegen elk meisje.". "Nee hoor, echt niet. Je bent echt mooi.", klonk het. Even later deed hij een poging om me te kussen, maar ik had echt geen zin in een flirt, hoe leuk hij ook was. Ik zei daarom:"Je kust me vandaag en morgen laat je niks horen. Sorry, maar daar heb ik geen zin in.". "Nee, ik meen het echt met je. Dit is geen flirt." Het klonk te mooi om waar te zijn. Hij was leuk, lief, mooi en niet uit op een flirt. Ik nam het risico en kuste hem...

De volgende dag stuurde hij! Misschien waren er toch nog goede jongens in deze wereld. Ik stuurde terug om te vragen of we niet eens is gingen afspreken. En toen... stuurde hij dit:"Sorry maar, ik wil op dit moment geen relatie. Ik wil genieten van mijn vrijheid."   Wat? Kon hij dit nu niet eerder zeggen?! Klootzak!

20:50 Gepost door de wijze vrouwen in ervaringen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ja Ik begrijp je titel nu beter, en helaas, ik ben maar een Jean, Claude zak ;-) Niet de balzak, die is al lang dood :-)

Maar damn, ik vindt het wel kloote, en t'is gemeend hoor .

Gepost door: siberx | 03-06-07

De commentaren zijn gesloten.