23-05-07

verliefd

Ik zag hem enkele dagen geleden, ik keek in zijn ogen en ik voelde een warm gevoel van binnen. Ik ben verliefd! Hoewel de klassieker van Samson en Gert als volgt gaat:"Ik ben verliefd, iedereen mag het weten.", houd ik het nog even voor mezelf. (Dus even een boodschap aan mijn vrienden:"Hoe hard jullie het ook proberen, het komt er niet uit.".)
Als ik verliefd ben, ben ik super onzeker. Maar tegelijkertijd geeft het me ook een zalig gevoel. Wie is hij nu? Laten we hem maar X noemen. Hij is niet echt een vriend, meer een kennis. Iemand waar je alleen "Hey, alles goed?" tegen zegt. Maar nu zit ik met een probleem, want hoe kan ik hem nu duidelijk maken dat ik hem wel leuk vind. Ik kan het toch moeilijk zeggen hé. Ik heb me zelf voorgenomen om volgende keer als ik hem zie iets meer tegen hem te zeggen. Maar dan komen weer die onzeker gevoelens naar boven, zoals wat moet ik zeggen en wat als het gesprek stil valt en... Waarom moest ik nu toch verliefd worden? Ach ja, denk ik dan, wie weet is hij deze keer de ware. Ik hou jullie op de hoogte.

14:55 Gepost door de wijze vrouwen in ervaringen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

mja .. haha dat ken ik van ergens .. "X" is een populaire benaming voor mysterieuze kerels die we dan maar een naam moeten geven (heb ik ook gedaan ;) )
..Ik ben alvast benieuwd! Ik zou gewoon niet onzeker zijn, en proberen subtiel onopvallend meer te praten met die persoon zodat die daar ook niks van gaan (ver)denken ;) x

Gepost door: pixxie | 23-05-07

De commentaren zijn gesloten.