04-05-07

Hoe versier je een man?

Hoe versier je iemand? Hoe laat je hem weten dat je je aangetrokken voelt? Het meest voorkomende scenario is dat het meisje met sprankelende ogen, de ogen van haar nieuwe prooi opzoekt. Wanneer ze de paar-seconden-in-de-ogen-en-dan-wegkijken-versiertruc heeft uitgevoerd, doet ze niets anders dan wachten. Wachten tot hij contact zoekt. Maar vaak wordt het wachten, heel lang wachten en in het slechtste geval eindeloos wachten. Wordt het is niet tijd dat wij ook eens initiatief nemen? Of wil de man nog steeds de jager zijn en moeten wij nog steeds hard-to-get spelen? En als we initiatief nemen, waar ligt dan de grens? Kan een vrouw bv. een man te huwelijk vragen of gaat dit al te ver? Zoveel vragen, maar hopelijk veel antwoorden van jullie. Zodat wij, vrouwen, eens en voor altijd weten hoe dat wij mannen moeten versieren.

19:23 Gepost door de wijze vrouwen in mannen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Het probleem is dat mannen niet altijd weten ofdat het meisje de paar-seconden-in-de-ogen-en-dan-wegkijken-versiertruc heeft uitgevoerd of niet, en dan daarom wachten mannen op een duidelijker teken (bijvoorbeeld een knipoog).

Gepost door: de prins op het witte paard | 05-05-07

onzekere vrouw Prins? wat nou als je al maanden samen aan het flirten bent(en het beiden leuk vindt), vervolgens in een smsje iets uitdagends en grappigs heb gestuurd'('als; waarom ging je nu niet mee de kelder in? vervolgens een reactie terug krijgt van en dan?'jij antwoord met 'wat denk je zelf?") en vervolgens nergens response meer op krijgt?
heb ik hem alsnog na die maanden laten schrikken? was eigenlijk half gein, maar krijg nu geen enkele reactie meer....
helpppppppppppppppp

Gepost door: ikke=onzeker | 11-09-07

Reactie op de onzekere vrouw Hoi onzekere vrouw,

De reactie: "Wat denk je zelf" had je beter niet kunnen maken want zo denkt een man dat er een speciale schandelijke reden achter schuilt!!!

Gepost door: Nancy | 01-04-08

wij mannen merken niet soms die tekenen van vrouwen en zo loopt dat tot een duidelijker teken.b.v.b. ik ben pas gereageerd toen ze mij zei dat ze vind mij een leuk man.

Gepost door: LYNKS | 11-04-09

wat zeg ik tegen een leuke jongen? ik weet niet wat ik tegen hem moet zegen,en wil zo graag contact met hem..helppp

Gepost door: ontschuldig | 30-01-10

De commentaren zijn gesloten.