28-04-07

Discriminatie!

"Mensen zijn gelijk. De vrouw is gelijk aan de man." Is dit zo? NEE! Is deze wereld nog steeds een mannenwereld? JA! Hoewel de vrouw de laatste jaren ge-emancipeerd is, blijft dit nog steeds een mannenwereld. Want waarom verdienen vrouwen anders minder dan mannen? Omdat zij de kostwinners zijn? Tegenwoordig werkt de man en de vrouw toch beide en delen ze de kosten. Of zou de man zich bedreigd voelen door de vrouw als we evenveel moesten verdienen? Zou hij bang zijn om zijn leiderschap te verliezen? Het verschil tussen de lonen is gemiddeld 24%, terwijl we hetzelfde werk doen (misschien zels beter). Dit is gewoon pure vrouwendiscriminatie! Terwijl je eens moet denken dat wij, vrouwen, een belangrijke rol spelen in het leven. Wij schenken leven! Dus waarom de vrouw benadelen als wij de wereld levend houden?

12:51 Gepost door de wijze vrouwen in vrouwen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Whehehe Van discriminatie gesproken.

Schijnbaar zal er nooit gelijkheid komen, of we moeten allemaal vrouw of man worden .

In je percentage zitten de lesbiennes bij die 99% ? Of maken jullie enkel onderscheid tussen geslacht?

Gepost door: siberx | 28-04-07

Het probleem is dat een werkende vrouw meestal haar kinderen laat opvoeden door de onthaalmoeder of de grootouders. Bij ons zijn er nu al nabewakingen tot 10 uur 's avonds en vanaf 6 uur 's morgens !

2 Full-time werkende ouders willen allebei wel kinderen, maar ze kunnen er zelf niet voor zorgen. Het is aan beide ouders, maar vooral de moeder, de taak om hun kinderen zelf op te voeden.

Misschien nog iets om over na te denken. Hoeveel vrouwen doen er zwaar werk? Werken in de bouw? of lopen achter de vuilkar?

Gepost door: de prins op het witte paard | 29-04-07

iedereen is voor mij gelijk groetjes van kristalvrouwtje

Gepost door: kristalvrouwtje | 29-04-07

dames... dit is een zalige blog! jullie mogen mij hier nog verwachten! :)

Gepost door: beate | 29-04-07

De commentaren zijn gesloten.