24-04-07

Te jong!

Knap, grappig, slim, schattig, lief,... (Door al die eigenschappen er zelfs even niet aan gedacht dat het overgrote deel toch maar klootzakken zijn...)Je ziet jullie rooskleurige toekomst samen al helemaal voor ogen, je bent tot over je oren verliefd mmm... Ja, ik denk dat we allemaal dit gevoel wel kennen?Je kunt er mee babbelen over alles, je voelt dat het van zijn kant toch ook niet direct verkeerd zit, maar dan komt het, het moment des oordeels...“Ik kan het goed met je vinden en ik vind je ongelooflijk! Maar euh, m’n vrienden vinden dat je te jong voor me bent...” Daar sta je dan als een onnozel schaap met je mond vol tanden en ja, dan druip je vol verstomming maar af. Tja, hij zal ook wel te oud geweest zijn voor mij zeker...?

Ander en Beter!

B

15:29 Gepost door de wijze vrouwen in ervaringen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Goh ja, is dat niet een beetje voorbarig gedacht? Probleem is dat wij vrouwen, ons nogal eens iets laten wijsmaken... Er zijn klootzakken en er zijn er een paar anderen... Kwestie van de juiste op de juiste plaats tegen te komen hé...en liefst nog op het juiste moment! Ik denk dat we teveel van hen verwachten, te hoge eisen stellen, en... geef toe.... nooit tevreden zijn...
Fijne dag nog!

Gepost door: so far, so close | 24-04-07

te jong ik vind dat op liefde geen leeftijd staat. wanneer een man je te jong (of te oud) vindt, is hij het niet waard om je nieuwe vlam te worden!

Gepost door: Renée | 24-04-07

De commentaren zijn gesloten.