24-04-07

Een droombeeld...

In een stil, onbewaakt en misschien wel zwak moment droomt iedereen wel eens weg van haar prins op het witte paard (Ja hoor en al lijkt hij soms even verdwaald, we blijven geloven dat hij bestaat!)

Voor mezelf baken ik dan toch graag even ‘mijn terrein’ af; Hoe ziet mijn ideale man eruit…?

En ja hoor, een hele waslijst!

Liefst geen geslijm over hoe graag hij je wel niet ziet, over hoe mooi je wel niet bent, over de rest van zijn leven met jou… Of ja, toch niet als hij het allemaal ter plaatste verzint en er geen letter van meent.

Liever eerlijk (en misschien wel zonder alle tralala) dat hij je graag ziet, zodat je weet wat je aan hem hebt en dat je hem kunt vertrouwen.

 

Een romantisch kantje, al is het ver verstopt onder zijn andere kantjes, is toch ook niet mis. Een verrassingsuitstapje en samen naar een prachtige zonsondergang kijken op het strand… 

(Tip voor de mannen: iets waar elke vrouw van wegdroomt!)

 

Mijn wederhelft is degene die weet dat, wanneer ik mezelf een keer belachelijk heb gemaakt, dit geen permanente situatie is.

 

liefdeis-gekstetoerenDie zinloze ruzietjes horen er natuurlijk bij, maar niets is beter dan deze ruzies op te lossen door een heerlijke, opluchtende lachbui. Het is natuurlijk logisch dat dit niet alleen leuk kan zijn na een ruzie.

Gewoon samen lachen, samen lekker zot doen zonder je te moeten schamen, samen lol trappen… Iets wat iedereen wel eens nodig heeft!

Het is leuk iemand te hebben waar je steeds op kunt terug vallen, iemand die er steeds voor je is, in goede en in slechte dagen. Liefde is… altijd elkaar nog hebben!

Iemand die je steeds begrijpt en je perfect aanvoelt, zonder de vijf W’s (Wie? Wat? Waarom? Wanneer? Waar?) steeds te moeten vragen, heerlijk toch?!

Elkaar verrassen! Steeds weer versteld staan van de liefde voor elkaar, tranen in je ogen hebben als hij je verrast met een leuk cadeau.

En vooral zelf in staat zijn om steeds weer opnieuw verrassend uit de hoek te komen, zodat hij woorden tekort komt!

En dan last but not least, iemand waar je volledig jezelf bij kunt zijn. Iemand die je neemt zoals je bent, met je positieve, maar natuurlijk ook negatieve kanten. (Tja, eerlijk gezegd... Dan moet het eigenlijk van twee kanten komen en daarvoor is deze tekst misschien niet zo promotend J )

En dan na al dat dromen kom ik toch steeds weer met m'n beide voeten op de grond en besef ik (gelukkig!) dat dit maar een droombeeld is!

Tja, en dromen is nu eenmaal het laatste wat je iemand kan afnemen...

Dus mannen, scoor je 6/8 of meer, laat me zeker iets weten!

(En ja, om die kans te vergroten mag ook ww deelnemenKnipoog)

B

 

 

20:17 Gepost door de wijze vrouwen in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Het zijn de kleine dingen die het doen.

Gepost door: de prins op het witte paard | 24-04-07

De commentaren zijn gesloten.