23-04-07

We hebben ze nodig!

Na het lezen van het vorige bericht zullen de meeste wel denken dat wij mannenhaatsters zijn. Maar in tegendeel... Ik sta hier op het punt om een wijze uitspraak te maken. Klaar? Wij, vrouwen, hebben mannen nodig! Want over wie zouden we anders moeten praten en wie zou ons dat heerlijke gevoel van verliefdheid kunnen geven en wie moet dan het vuilnis buiten zetten? Niemand zou hun "zware" taak over kunnen nemen. Dus we hebben ze inderdaad nodig. Hoe erg ze soms wel niet kunnen zijn. Maar weet dat achter veel klootzakken een lief klein jongetje schuilt...

17:09 Gepost door de wijze vrouwen in mannen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

True Ik ben het met u eens. Ik zou daarbij ook zeggen dat mannen ook vrouwen nodig hebben. En ik heb wat gelezen op deze site. En ik moet toegeven de vrouw draagt het wonder der leven bij zich. En ontwikkeld het kind. Maar als daarbij gezegd dat zou alleen kunnen door het mannelijk zaad. Wat ik probeer te zeggen is dat we niet zonder elkaar kunnen dat was mij reactie erop.
Tschus

Gepost door: Ernst Hanfstaengl | 06-11-08

Geen Mannen = nog één generatie vrouwen, en we sterven uit.

Geen vrouwen = geen mogelijkheid voortplanting, dus we sterven ook uit

Hebben elkaar daarom nodig, maar om te praten enzo, een vrouw kan lesbisch zijn, en zich daarb ij voelen als bij een man, daarvoor hebben we geen mannen nodig.

Gepost door: Adley | 06-07-09

Mannen zijn Egoïstisch, ze denken alleen mar aan hun zelf, er is geeen een man die gevoelig naar hun vrouw zou luisteren als zij een prbleem heb.Ze zullen noooooit aanvoelen dat er iets speelt tussen de relatie en voraal ze denken nooooit door, dus vrouwen: Have fun, mannen hebben nooit wat door!

Gepost door: Seija | 25-08-10

De commentaren zijn gesloten.